Хороскоп за деня – 6 октомври 2022, четвъртък     Овен Отложете важните

...
Хороскоп за деня – 6 октомври 2022, четвъртък     Овен
Отложете важните
Коментари Харесай

Вижте кои зодии ги очакват приятни изненади в любовта и кой голям успех в бизнеса

Хороскоп за деня – 6 октомври 2022, четвъртък    

Овен
Отложете значимите каузи и решения до обяд! След това ще ви е по-лесно да се справите с компликациите и ще имате повече шанс, ще ви върви приказката и без да стараете, ще може да убедите другите в правотата си. Бъдете великодушни и не отхвърляйте поддръжка, в случай че някой ви помоли!

Телец
В този ден не е нужно да се борите сами с компликациите – сътрудниците и приятелите ви са подготвени да оказват помощ. Отнасяйте се с по-голямо почитание към вашите сътрудници! В договарянията ще имате триумф, в случай че не сте прекомерно взискателни. Забележите ли съмнение в колегата, не го притискайте!

Близнаци
Ако вземате значими решения, доверете се на интуицията си! Може да получите просветление или да откриете в себе си качества, за които не сте подозирали. Авантюристите да внимават! Сексуалната сила може да разстрои здравето, пазете се!

Рак
Може да обсъдите проектите си с вашите началници и сътрудници. Ще получите поддръжка. Върви ви в договарянията, само че внимавайте с парите! Не инвестирайте в този момент в недвижими парцели, не купувайте и битова техника! Очаровайте обичания човек с вечеря на свещи или с подарък!

Лъв
Може да получите предложение за нова работа. Не го приемайте, в случай че не сте на 100 % сигурен, че на новото работно място ще се чувствате по-добре! Това е време за доближаване и романтика. Прекарайте го с индивида, който ви заслужава! Хората с хронични болести да се пазят!

Дева
Без никакво изпитание през днешния ден може да постигнете огромен триумф в бизнеса. Денят е удобен за огромни покупки. В любовта очаквате приятни изненади. Този ден е добър за нови запознанства и за хармонизиране на връзките. Ако сте обидили някого, потърсете амнистия!

Везни
Към новите планове би трябвало да се отнасяте с нараснало внимание. Не поемайте задължения, в случай че не сте сигурни, че ще ви остане време да ги извършите! Не се отчайвайте, в случай че има разминаване сред вашите стремежи и капризите на обичания човек! Има дни, когато не ви върви.

Скорпион
Радвайте се на триумфите в службата и не бъдете максималист! Дори да не споделяте концепциите на свои сътрудници, не бързайте да ги отхвърляте! Бъдете деликатни, с цел да не ги засегнете! Може да получите ненадейно сантиментално предложение. Доверете се на интуицията си!

Стрелец
Повтаряйте си през днешния ден девиза на Август Цезар: „ Бързай постепенно! “. Това се отнася най-много за тези от вас, които работят с документи и с база данни. Ако бъдете предизвикани, не отговаряйте на експанзията с експанзия! Не товарете стомаха! Изключете от менюто месото и пикантната храна!

Козирог
Днес сте като шахматист, който би трябвало да съобрази всеки собствен ход с дейностите на съперника. Офисът ви е като шахматна дъска, по която би трябвало да стъпвате деликатно. Ако добре обмисляте всяка своя дума и деяние, ще се справите с компликациите. Избягвайте разногласията с околните си!

Водолей
Време е за кармична отплата. Честните и положителни представители на този знак ще бъдат възнаградени, а тези, които са нечестни, ще си получат заслуженото. В общуването с тези, които харесвате, елементарно ще намирате точните думи, с цел да изразите възприятията си. Уязвим е гръбначният дирек.

Риби
Важна информация ще получите като подарък от ориста. Тя може да е обвързвана или с ваш съперник, или с сътрудник и в случай че съумеете да се възползвате, ще пожънете триумф. Контролирайте страстите си! Отношенията с вашите близки може да се влошат, в случай че не сдържате нервите си.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР